Om mig och Talludden.

Mitt namn är Britt-Louise Holmqvist. Jag är bosatt i norrbottens län, där min gård går efter namnet "Talludden", därav namnet på denna blogg. Jag är 50år ung och har alltid varit intresserad av att skapa. De senare åren har jag skapat mer än någonsin förr, detta på grund av en blandning av att mina barn nu är vuxna, men även pågrund av att det är som terapi för mig. All min fritid går till min största hobby: att kreera.

Tidigare har jag gett bort mestadels till släkt och vänner, men då dem inte är i behov av mer har jag nu bestämt mig för att dela med mig av mina alster, i hopp om att någon vill köpa dem. Detta skulle kunna finansera material till framtida kreationer då jag är full av ideér som jag vill förverkliga.

Kika gärna runt - Jag gör allt ifrån tofflor till babynests till vetekatter. I mina alster använder jag mig delvis av Fibra Natura- ett miljövänligt, återvunnet garn. Jag har även testat på att färga mitt egna garn av naturliga produkter - tagna från min egna trädgård! Jag tycker det är superviktigt med återvinning och återanvändning och använder mig därför delvis av miljövänligt garn i mestadels av mina garn-kreationer.

Vill du köpa något av mig? Kontakta mig gärna på : britt.louise.holmqvist@gmail.com


Gillar

Kommentarer